Despre mine

Te invit să mă cunoști înainte să mă votezi! 

Cine sunt?

Permiteți-mi să mă prezint – sunt Florin Gioga, un om al acestui oraș și, aș îndrăzni să spun, un prieten al fiecărui locuitor din Sinaia.

Mi-am început drumul în Călimănești, unde am absolvit Liceul Economic, marcând începutul unei călătorii de învățare și descoperire continuă. Am urmat apoi studiile la Facultatea Dimitrie Cantemir, specializându-mă în domeniul administrativ, iar după Revoluție, am obținut licența la ASE în București.

În 1984, am pășit pentru prima dată pe meleagurile sinăiene, iar de atunci, această comunitate a devenit casa și sursa mea de inspirație. Am fost martorul dezvoltării și schimbărilor din Sinaia, iar acum simt că este momentul să contribui și eu la construirea unui viitor mai bun pentru noi toți.

Cu o experiență diversificată în turism, construcții și comerț, am avut privilegiul să învăț din  fiecare sector și să aduc această înțelepciune înapoi în comunitatea noastră. Însă, ceea ce mă motivează cu adevărat este dorința de a crea un mediu în care fiecare sinăian să se simtă respectat și sprijinit.  Am convingerea că Sinaia are un potențial enorm, insuficient folosit, iar acum este momentul să ne unim forțele pentru a-l valorifica la maximum.

De-a lungul anilor, am observat provocările cu care se confruntă fiecare sinăian și am decis să mă implic activ în crearea unei comunități mai puternice și mai unite. Astăzi, mă angajez să dezvolt economic Sinaia, punând accent pe stimularea antreprenoriatului local și atragerea investițiilor care să aducă beneficii pentru întreaga comunitate, dar și social, prin crearea condițiilor ca tinerii să nu ne mai plece în alte zone din țară sau in străinătate, iar cei care au făcut-o, să se întoarcă.

În centrul viziunii mele stă omul, iar fiecare pas pe care îl voi face, va fi  întru bunăstarea și prosperitatea fiecărui locuitor al Sinaiei. Prin gestionarea atentă a resurselor și identificarea eficientă a surselor de finanțare, vreau să ducem la îndeplinire nu doar proiecte, ci o comunitate în care fiecare sinăian să se simtă acasă.

Vocea ta contează: Construim Sinaia împreună

Dacă ai întrebări, sugestii sau pur și simplu vrei să împărtășești gândurile tale pentru viitorul orașului nostru, nu ezita să mă contactezi direct și personal. Sunt aici să construim împreună un oraș în care fiecare voce contează. Trimite-mi un mesaj și haide să facem din Sinaia un loc de care să fim cu toții mândri!