alegerile locale

PSD îşi pune candidat la alegerile locale pentru a fragmenta votul celor ce vor să scape de Oprea

„Comasarea” dintre PSD şi PNL îşi produce efecte şi la Sinaia, astfel că PSD şi-a pus un candidat de formă la alegerile locale pentru a fragmenta votul şi a-l ajuta indirect pe Vlad Oprea să câştige un nou mandat. După ce iniţial a refuzat să desemneze un candidat propriu la Primărie, PSD s-a răzgândit şi a decis că trebuie să pună şi ei un nume pe buletinul de vot.

Dintre toţi membrii PSD se pare că nu au reuşit să găsească pe nimeni în stare să câştige Primăria Sinaia şi au apelat la Aurora Arieşan, nimeni alta decât mâna dreaptă a lui Oprea ani la rândul. Deşi a fost exclusă din PNL în urma unor certuri, Aurora Arieşan i-a terorizat mulţi ani pe cei din PSD, făcându-i în toate felurile şi punându-le beţe în roate de câte ori a avut ocazia pentru a-l proteja pe Vlad Oprea.

Acum, dintr-o dată, Aurora Arieşan s-a molipsit şi ea de „ciumă roşie” (aşa cum le spunea chiar ea) şi candidează din partea PSD-ului. Această postare nu are intenţia de a crea polemică, vreau doar să atrag atenţia concetăţenilor mei de faptul că votând-o pe doamna Arieşan îl votează, de fapt, pe Vlad Oprea.

Chiar dacă, printr-o minune, va reuşi să câştige alegerile, doamna Arieşan nu va fi decât un Vlad Oprea cu fustă, pentru că are aceeaşi mentalitate ca el, nu degeaba au „tăiat şi spânzurat” împreună atâţia ani!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *