Primăria Sinaia

Chiar dacă voi candida din postura de independent la Primăria Sinaia, mă voi ghida în special după principiile liberale

Venind din mediul antreprenorial, principiile mele de bază sunt unele liberale şi consider că acestea sunt cele care ajută comunităţile să se dezvolte pe o temelie solidă. Din acest motiv, chiar dacă voi candida din postura de independent la Primăria Sinaia, mă voi ghida în special după 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐜𝐢𝐩𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫𝐚𝐥𝐞 în activitatea mea de primar, FĂRĂ A NEGLIJA aspectul social de care trebuie să ţină cont orice lider.

Sinaia este în principal un oraş liberal, iar votanţii liberali sunt convins, din discuţiile pe care le-am purtat cu foarte mulţi cetăţeni, 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐝𝐞𝐳𝐚𝐦𝐚̆𝐠𝐢𝐭̧𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐮𝐚𝐥𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞 care doar se pretinde a fi liberală, dar în realitate este o conducere „personală”, care 𝐚 𝐮𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞.

În calitate de candidat INDEPENDENT, voi reprezenta cu mândrie şi onoare fiecare cetăţean, iar pentru liberalii sinăieni care sunt dezamăgiţi de actuala conducere liberală şi nu se mai simt reprezentaţi, vreau să ştiţi că 𝐚𝐯𝐞𝐭̧𝐢 𝐢̂𝐧 𝐦𝐢𝐧𝐞 𝐮𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧𝐞𝐫 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐚̆ 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐭̧𝐢 𝐛𝐚𝐳𝐚! Sunt un om a cărui principală „doctrină politică” este aceea de a face bine cetăţenilor şi a dezvolta oraşul! Consider că liberalismul este cheia dezvoltării, iar dorinţa de a face bine este cheia pentru un trai mai bun al cetăţenilor!

𝐋𝐢𝐛𝐞𝐫𝐚𝐥𝐢 𝐬𝐚𝐮 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥-𝐝𝐞𝐦𝐨𝐜𝐫𝐚𝐭̦𝐢, 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢, 𝐜𝐮 𝐚𝐥𝐭𝐞 𝐨𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭𝐚̆𝐫𝐢 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐟𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐧𝐢𝐜𝐢𝐮𝐧𝐚, 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐚̆ 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚, 𝐛𝐢𝐬𝐞𝐫𝐢𝐜𝐚 𝐬̦𝐢 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐚𝐟𝐚𝐜𝐞𝐫𝐢, 𝐯𝐚̆ 𝐚𝐬̧𝐭𝐞𝐩𝐭 𝐚𝐥𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐒𝐢𝐧𝐚𝐢𝐚 𝐮𝐧 𝐨𝐫𝐚𝐬̧ 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧 𝐬̧𝐢 𝐚𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐮𝐧𝐜𝐭 𝐝𝐞 𝐯𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐞𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐜 𝐬̧𝐢 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *