Intimidările

Intimidările NU vor funcţiona!

Caracatiţa care a pus stăpânire pe oraşul Sinaia a intrat în fibrilaţii când a auzit că voi candida la Primăria Sinaiei şi vede că am o susţinere mare din partea concetăţenilor. Motiv pentru care au început să apeleze la celebrele intimidări şi încercări de a mă face să renunţ la ideea de a deveni primar. Afacerile mele sunt vizate de controale peste controale, în speranţa că vor reuşi să găsească vreo neregulă cât de mică pentru a mă putea „agăţa” şi a mă şantaja sau discredita în faţa sinăienilor.

Vreau să le transmit că oricâte controale vor face nu vor găsi nimic în neregulă, pentru că firmele mele îşi desfăşoară activitatea respectând legea şi aceste tentative de intimidare, atât a mea, cât şi a angajaţilor mei, nu vor face decât să ne întărească şi să ne confirme convingerile că oraşul are nevoie de o altă conducere, orientată spre nevoile cetăţenilor, nu spre interesele anumitor indivizi care sunt în stare să recurgă la orice pârghii pentru a rămâne la putere!

Dumneavoastră, celor care îmi urmăriţi activitatea şi aveţi încredere în mine (sau încă nu aveţi încredere, dar doriţi să mă cunoaşteţi mai bine), vă transmit că sunt un om integru, care nu va ceda acestor intimidări şi voi lupta până la final pentru a scăpa Sinaia de sub jugul acestor indivizi care au pus stăpânire pe oraş!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *