Pasarela din Sinaia

Pasarela din Sinaia: Mândria primarului, coșmarul sinăienilor!

Mândria primarului, coșmarul sinăienilor! Pasarela de care sunt atât de mândri conducătorii orașului provoacă disconfort cetățenilor și strică peisajul atât de frumos al acestui oraș. Această hidoșenie nu ar fi trebuit să existe de la bun început, însă așa este când ai bani și nu știi cum să îi folosești. Îi îngropi în proiecte inutile. Oamenii ies din curte şi dau peste mormane de deşeuri şi fiare cât vezi cu ochii. Asta ne dorim pentru Sinaia? De aşa ceva aveam noi nevoie?

Acest monstru de metal şi ciment care vine ca nuca în perete în acest tablou montan deosebit, pictat de Dumnezeu şi oferit nouă, sinăienilor, şi tuturor celor care vin să ne viziteze pentru a-l admira.

Am decis să vă prezint şi câteva poze din diferite unghiuri (Pe care le puteţi vedea dând CLICK AICI) pentru a vă oferi o perspectivă mai clară despre cât de neinspirată, ca să zic doar atât, a fost administraţia locală cu acest proiect. Este una din multiplele dovezi, pe care le voi prezenta în următoarele zile, că actuala conducere a oraşului Sinaia s-a plafonat şi nu mai are capacitatea de a veni cu proiecte utile, care să aducă dezvoltare economică şi bunăstare pentru sinăieni. Vlad Oprea nu mai răspunde de mult nevoilor şi așteptărilor comunității sinăiene, trăind în lumea lui plină de blocuri printre case şi mastodonţi din ciment şi metal.

După 20 de ani, Sinaia are nevoie urgentă de schimbare la vârf, are nevoie de o administraţie care să vină cu inovaţie şi idei noi pentru a reda strălucirea acestui oraş. Sinaia are un potenţial imens care, din nepăsare sau nepricepere, nu este exploatat aşa cum trebuie. Prin colaborare, transparență și dedicare, putem transforma Sinaia într-o destinație de top la nivel european!

Schimbarea este necesară şi, împreună, o putem face pe 9 iunie 2024!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *