anvelopare a blocurilor

Un nou proiect de anvelopare a blocurilor din Sinaia, dar şi modernizarea şi anveloparea locuinţelor din zona str. Prundului şi Clăbucet

Pentru că Sinaia înseamnă sinăieni, confortul este esențial pentru un nivel de trai decent, mai ales atunci când vine vorba de implicarea administrației locale! De aceea, din postura de candidat independent, unul dintre proiectele pe care le propun este anveloparea blocurilor din Cartier Platou Izvor, Cartier Izvor, Cartier HCC, Str. 1 Mai, Blocurile din Halta, Str. Avram Iancu nr. 6, Str. Fud. Ceahlău 2 – 4, dar și modernizarea şi anveloparea locuinţelor din zona str. Prundului și Clăbucet!

Trăim vremuri în care fiecare factură se resimte în buzunarul românului indiferent de anotimp. DE CE ANVELOPAREA BLOCURILOR? Pentru că se traduce prin reducerea consumului de energie. Astfel, sinăienii vor economisi la plata facturilor de întreținere.

În zona străzilor Prundului și Clăbucet, situația este cu totul specială. Suntem în 2024, iar oamenii au acces la locuinţă pe o scară din exterior, condițiile fiind oricum minime. Ireal? Deloc. Bănuiesc că foarte mulți dintre dumneavoastră sunteți familiarizați cu acest subiect.

Îmi doresc un viitor mai bun pentru toți sinăienii, de aceea mă angajez să sprijin fiecare pas în acest proces, asigurând acces la informații, resurse și subvenții disponibile. Voi lucra neîncetat pentru a transforma orașul nostru într-un exemplu de sustenabilitate și confort locativ!

Galerie FOTO AICI.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *