Sinaia

Pieţe agroalimentare NOI în Sinaia

Dragi locuitori ai Sinaiei,
Din postura de candidat independent pentru funcția de primar al orașului Sinaia, astăzi mă bucur să vă prezint un 𝐧𝐨𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 din programul meu, care consider că va aduce îmbunătățiri semnificative întregii comunități.

În ultimii ani 𝐚 𝐬𝐜𝐚̆𝐳𝐮𝐭 𝐝𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭𝐢𝐜 𝐧𝐮𝐦𝐚̆𝐫𝐮𝐥 𝐜𝐨𝐦𝐞𝐫𝐜𝐢𝐚𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐢𝐚𝐭̦𝐚 𝐚𝐠𝐫𝐨𝐚𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐚̆ și, implicit, suprafața de expunere si diversitatea produselor agroalimentare, așadar am elaborat un plan ambițios pentru promovarea produselor naturale, dar și a producătorilor locali.

Proiectul pe care îl propun presupune 𝐢̂𝐧𝐟𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐧𝐨𝐢 𝐩𝐢𝐞𝐭̦𝐞 𝐚𝐠𝐫𝐨𝐚𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐡𝐞𝐢𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮, însoțite de facilități de parcare adecvate. Zonele pe care le vizez sunt următoarele:

𝐙𝐨𝐧𝐚 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥, strada Unirii: Îmi propun să dezvoltăm o piață modernă și o parcare convenabilă, atât pentru a facilita accesul dumneavoastră la produsele locale, dar și pentru a reduce aglomerația din centrul orașului.

𝐌𝐚𝐥, 𝐜𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐈𝐳𝐯𝐨𝐫: Aici, vreau să construim o piață agroalimentară, oferind astfel sinăienilor din zonă un spațiu comod pentru achiziționarea de produse proaspete și locale. De asemenea, va fi însoțită de o parcare.

𝐏𝐥𝐚𝐭𝐨𝐮𝐥 𝐈𝐳𝐯𝐨𝐫: În această zonă, intenționez să dezvoltăm o piață modernă, alături de o farmacie, pentru a asigura accesul la servicii esențiale pentru toți locuitorii din apropiere. Similar cu celelalte două zone de interes, și Platoul Izvor va beneficia de parcare.

Acesta reprezintă doar unul dintre cele “13 puncte” prin care vreau să aduc schimbare! Pentru Sinaia! Pentru sinăieni! Pentru generațiile următoare!

Vă invit să consultați restul proiectelor propuse de mine accesând linkul ACESTA

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *