primar

Avuție, tupeu și mitocănie! Secretul unei campanii electorale reușite, după tacticile domnului primar!

După ce a fost liniște și pace, Vlad s-a decis să iasă din carapace în pre-campania electorală! Și nu oricum, ci într-un stil grandios, după cum îi este caracteristic!

Doamnele și domnișoarele s-au bucurat de cadoul de la dl. Oprea: un ghiveci de flori. Toate? Nicidecum. În timp ce argații lui Vlad împart florile, el merge și le recuperează dacă doamna sau domnișoara nu poartă eticheta de “simpatizantă” a domnului primar. Mitocănia lui am crezut că a depășit limitele pe 8 Martie, când am povestit întâmplarea soției mele. Aparent, cotele “valorilor” stimabilului sunt mai ridicate. La managementul resurselor din campanie stăm bine. Cu fondurile din Sinaia nu s-a putut sau nu s-a dorit, domnule Oprea?

O altă sfidare la adresa sinăienilor a fost BLOCAREA străzilor prin asaltul găștii electorale. Mai mult decât atât, toată distracția lor a forțat ambulanțele să folosească rute alternative care au generat întârzieri la ajungerea la pacienți. Noi să fim sănătoși, că spital nu avem, iar ambulanțele le blocăm!

Până când suportăm? Până când trecem cu vederea? Vă aștept pe 9 iunie la vot! Dacă vrem schimbare, trebuie să începem cu deciziile noastre!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *