Am depus candidatura la funcţia de Primar al oraşului Sinaia

Stimaţi sinăieni,
Ieri am depus în mod oficial candidatura pentru funcţia de primar al oraşului Sinaia şi astăzi vă pot spune cu bucurie că aceasta a fost validată!

Astăzi şi-a depus candidatura şi doamna Aurora Arieşan, fosta mână dreaptă a lui Vlad Oprea şi actuală pesedistă.
Încă de când am anunţat că voi candida, au fost şi sunt lansate zvonuri cum că eu aş fi omul lui Oprea, însă acest lucru este total fals şi puteţi vedea, inclusiv în această poză, cine este, de fapt, omul său! Eu nu am fost şi nu voi fi niciodată omul cuiva. Eu sunt omul dumneavoastră, al tuturor sinăienilor, şi dacă am intrat în această cursă electorală, este pentru că îmi doresc să schimb lucrurile în bine pentru viitorul copiilor noştri!

Din păcate, PSD nu a înţeles că cea mai bună soluţie pentru a scăpa Sinaia de sub tirania actualului primar este un candidat independent care nu a avut nicio legătură cu politica, nu a deţinut funcţii publice în trecut, dar care are o experienţă suficient de mare încât să conducă o echipă performantă şi să elaboreze proiecte care să aducă progres şi bunăstare în Sinaia!

În schimb, PSD-ul alege să îşi pună un candidat de formă doar pentru a fragmenta votul şi a-l ajuta indirect pe Vlad Oprea! Dacă PSD îşi dorea cu adevărat binele cetăţenilor şi să scape de actuala administraţie, ar fi susţinut un independent, prin persoana mea, care nu a făcut niciodată compromisuri şi care are capacitatea de a-l învinge pe Vlad Oprea! Iar asta o spun sinăienii, prin sondajele efectuate în ultima vreme!

Pesediştilor din Sinaia au ajuns să le fie ruşine de numele PSD şi nu mai folosesc denumirea de „Partidul Social Democrat” pe Facebook sau în discuţii cu oamenii, ci „Partidul Sinăienilor Democraţi”! PSD-ul la vârf a fost capturat de PNL şi de Oprea, s-au unit pentru nişte interese meschine şi pentru funcţii, precum directori la şcolile din Sinaia sau directori la deconcentrate Prahova.

Nu este nicio problemă! Eu sunt convins că, prin voturile dumneavoastră şi susţinerea forţelor politice care îşi doresc binele acestui oraş, voi reuşi să devin primar după alegerile din 9 iunie! Oricâte jocuri de culise ar face PSD şi PNL, sunt convins că oamenii realizează că singura şansă de a scăpa de actuala administraţie şi a începe reconstrucţia oraşului SUNT EU, Florin Gioga, candidat independent la funcţia de primar al oraşului Sinaia!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *